top of page

Tjoho, humble lights - vi bara älskar dom!

Uppdaterat: 1 feb.

Nyheter från humble lights, vårt senaste tillskott här på Stationen
Atmosfär, var som helst

oavsett om du slappar bekvämt i soffan, njuter av en lat vinterkväll eller bara chillar, ger Humbles trådlösa humörskapare en varm känsla överallt.

 

Lamporna är designade i Amsterdam och är gjorda för att hålla, med högkvalitativa komponenter som är lätta att byta ut.

De kombinerar den senaste tekniken med förstklassiga material för att skapa en varm och behaglig atmosfär, var som helst – även i utomhus miljöer.

Humble startade sin resa 2018 när Jorren Teertstra, slog sig ihop med sina designkompisar från APE Amsterdam. Med en kärlek till design och en motvilja mot kablar, satsade de på att skapa ett modernt alternativ till den ultimata stämningsbelysningen: ljus.

 

Derasförsta lampa blev snabbt en hushållsfavorit, med sin långa batteritid och signaturlampa. 

Från studio i Amsterdams stadsdel Houthavens designar och utvecklar dom sin belysning i nära samarbete med sina produktionspartner i Asien. De delar båda samma mål: att bygga lampor som håller genom att endast använda de mest motståndskraftiga komponenterna och materialen.

 

"Om något går sönder, oroa dig inte: alla våra konstruktioner är modulära och komponenterna kan enkelt bytas ut. Vi prenumererar på filosofin om belysning för livet – inte för deponi. Vi hoppas att du kommer att gilla att använda våra lampor lika mycket som vi tyckte om att skapa dem."


För priser maila hello@thebrandstation.se

eller logga in på vår åf-sida >>Villkor:

minsta order värde 200 EUR frakt 30 EUR, fraktfritt 750 EUR
 


Comments


bottom of page