Leveranser / lager

Hej på er,


Hoppas ni har det bra och njuter emellanåt av sköna höstdagar.

Men också att det har tagit fart i höst och snart julförsäljningen.


Vi har fått meddelande från våra leverantörer att det kommer komma

leveransförseningar med upp till 4 veckor från att ni lagt er order.


Detta pga globala logistiska problem inom sjöfartsbranschen / el / råvarubrist i Kina + stor efterfrågan av våra leverantörers produkter. ( läs hela meddelandet här >> )


Det finns mycket på lager redan nu, men för att säkra upp er försäljning är det av stor vikt att lägga order snarast för att få leveranser innan jul.


För order; HKliving >> // present time >> // OYOY >> // ibride >>

eller kontakta oss på: order@customade.se


( läs hela meddelandet här från våra leverantörer >> )


mvh

Team Customade
 HKliving //
present time //
OYOY Living Design //
ibride //

 

Information från HKliving //

Som ett resultat av ökad efterfrågan och globala logistiska problem inom sjöfartsbranschen upplever vi just nu leveransproblem. Råvaror som trä, skum och textilier är bristfälliga och som ett resultat av detta har flera av våra tillverkare indikerat att de inte kommer att kunna hålla leveranstiderna. Vi kommunicerar alltid förväntade lagerdatum, men på grund av ovanstående frågor är det osäkert om vi alltid kan uppfylla dem.

Lager och leveranstider

På grund av den ökade efterfrågan har volymen som kommer till oss ökat enormt på kort tid. Som ett resultat av detta upplever vi problem i lagret som vi inte hade kunnat förutse. För att minska leveranstiderna har vi utökat distributions- och lagringskapaciteten och planerar att göra detta igen inom kort. Vi har även nyanställt och utökat arbetstiden. Dessutom förbättrar vi automatiserade processer. Trots dessa steg och att vi levererar fler beställningar varje vecka har leveranstiderna från HKliving till våra kunder tyvärr inte minskat ännu. Där vi normalt behöver mellan 5 - 7 arbetsdagar för att leverera en beställning till en kund kan detta nu ta upp till fyra veckor.

Tillgänglighet och priser

På grund av förseningarna och bristerna hos tillverkare och de höga containerpriserna är priserna på många artiklar under stor press. Som ni vet har vi därför även infört ett tillfälligt tillägg. Det står nu klart att en prishöjning (på inköpspriset och rekommenderat försäljningspris) är oundviklig. Vi räknar med att kunna berätta mer om detta inom två veckor.