top of page

11 dagar kvar..

Hej på er och hoppas ni haft sköna dagar i Påsk.


NU ÄR DET SNART DAGS FÖR

DAYS OF TRADE - INTERIOR & DESIGN


Den 24 april så öppnas det upp för några fina dagar i Slagthuset i Malmö fulla av inköpsmöten och inspiration.

I detta mail vill vi passa på att påminna dig att registrera ditt besök, som du kan göra via knappen nedan.


När: Måndagen den 24 april, kl. 10.00-18.00 och tisdagen den 25 april, kl. 09.00-16.00

Var: Slagthuset i Malmö, entré från Carlsgatan

OSA: Föranmäl ditt besök via knappen nedan.
Vi kommer att visa ett urval från:

OYOY Living Design, KARLSON, Present Time, ibride och

vårt nya märke Q DE BOUTEILLES


Hoppas vi ses!

 


Program

FÖRELÄSNING MED FRIDA RAMSTEDT & MINGEL

När: Måndagen 24 april, kl. 16.00


Vi kan mycket om vår tids formgivare och varumärken inom inredning och möbler, men inte lika mycket om vad som skiljer bra design från mindre bra eller rent av dålig. Vi säger oss vilja inreda mer hållbart och personligt, men har ofta förvånansvärt lite koll på vilken design som passar våra egna kroppar bäst eller vilka grundläggande principer som kan avgöra en möbels livslängd. Vad är egentligen viktigt att titta efter när man ska köpa inredning, oavsett stil? Vilka detaljer är det till exempel som brukar avgöra om en stol upplevs bekväm, eller inte? Och varför. Vad finns det för riktmått och fakta att ta hjälp av - i en värld av subjektivt tyckande? Den här föreläsningen ger många tankeställare och ovärderlig möbelkunskap som alla har glädje av att känna till - oavsett hur du vill att ditt hem ska se ut. Om Frida Ramstedt Frida Ramstedt är trendspanare, inredningskonsult och grundare av Trendenser.se, en av Nordens mest lästa bloggar om inredning och design. Hennes första bok ”Handbok i inredning och styling” blev en internationell storsäljare och har översatts till 29 språk. Nu besöker hon Days of Trade - Interior & Design och berättar utifrån sin fristående uppföljare ”Handbok i möblering”. NÄTVERKSFRUKOST - INSPIRATION & RELATIONER

När: Tisdagen 25 april, kl. 09.00-10.00


Vi inleder vår nätverksfrukost med att lyssna på ett föredrag och bli inspirerade av Marina Evertssons fantastiska engagemang och kreativitet, följt av en gemensam diskussion mellan butiker, inköpare och våra utställare med utgångspunkt i ett antal frågeställningar kopplat till inspiration och relationer. Detta är ett ypperligt tillfälle att dela kunskap och erfarenheter för att stärka relationen med kollegor i branschen. Om Marina Evertsson Med ett driv av nyskapande, förverkligande och utveckling står Marina bakom flera olika verksamheter – som Strömma Farmlodge, Farmers Market, Gästis Matsalar, Sonjas Veranda & Roadtrip Sverige. OSA Vid registrering så bjuder vi på frukost. Har du redan registrerat dig? Det går att uppdatera din registrering via bekräftelsemejlet som du fått till angiven mailadress.
 

INSPIRATIONSYTA SIGNERAD HELENA LINDBERG
Under mässan kommer vi bjuda på ytterligare inspiration i form av en härlig och färgsprakande installation skapad av kreatören Helena Lindberg. Helena kommer, med hjälp av rekvisita från ett urval utställare och säsongens vackraste närodlade blomster, skapa en inspirerande yta med fokus på färg och form.


Om Helena Lindberg

Helena är kreatör med bas i Landskrona och drev under 10 år butiken Skumpa & Spaljé som sålde både inredning och mode samt anordnade event. Sedan ett år tillbaka har Helena startat sitt företag, Helena Lindberg AB, där hon som kreatör skapar med allt från blommor och design till mat och dryck.

Comments


bottom of page