top of page
89683f_9c6ca009ac4d49bfbe513ec9ea6c9bbd~mv2_edited.jpg
The.Brand.Station.
om oss.

 

Välkommen till oss!

The.Brand.Station. är en samlingsplats och agentur för en spännande mix av noga utvald design – internationella inredningsmärken som vi själva älskar och vill sprida till svenska hem.

 

Vårt hjärta skuttar extra för uttrycksfull inredning med attityd och utstrålning, saker man blir glad av och vill leva länge med. För oss har inredning varit en stor del av livet under många år.

 

Vi drev en butik i 13 år i början av 2000-talet. Senare har vi jobbat med olika inredningsuppdrag, och som agentur för våra fina varumärken sedan 2013. 

 

Vi väljer alla varumärken som vi representerar med omsorg. Förutom att vi letar spännande produkter är det också viktigt att vi gillar varandra som personer och kan se fram emot en långsiktig relation. Det vill vi ha med våra kunder också och finnas nära till hands. Vi får ofta frågan om vi kan göra ett urval till en specifik butik, vilket vi gärna gör! Då väljer vi ut produkter som vi vet är bra, lyfter och stärker och passar just den kunden. 

 

För oss är det viktigt att vara lekfulla och utvecklas, både som personer och i företaget. Därför har vi regelbundna kreativ businessdagar då vi ibland åker i väg till en inspirerande plats. Det kan vara en vacker trädgård, ett tyst museum eller ett mysigt café. Där föds nya idéer som ger värde till både oss och våra kunder och leverantörer. Så att vi alltid kan vara en både trygg, rolig och hållbar partner. 

The sun beautifully illuminates the platform at the Vitebsk railway station in St. Petersb

Tänk dig en vacker gammal tågstation med högt i tak, där människor möts och älskade saker hämtas hem. Det är så vi ser oss.

Varmt välkommen till The.Brand.Station.

bottom of page